Pasteboard

Markkinointipropagandaa

Potentiaalisena asiakkaanamme et taida olla paljoakaan kiinnostunut vaikkapa yrityksemme historiasta, mutta propagoidaan nyt kuitenkin hieman. Koska olet sivuillamme, sinulla on todennäköiseti tarve ratkaista jokin markkinointiviestintään liittyvä ongelma. Meidän olemassaolomme syy on auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi ja auttaa yritystäsi menestymään.

Pasteboard on markkinointiviestinnän, sisältömarkkinoinnin ja graafisen suunnittelun toimisto, joka tarjoaa ammattilaisen kädenjälkeä yritysten ja yhdistysten markkinointiviestinnän tarpeisiin. Pasteboardista saat yrityksesi tueksi tehokkaan markkinointiosaston, joka tekee töitä yhteisen tavoitteen eteen.

Laaja yhteistyökumppanien verkosto

Tarpeesi voivat olla hyvin monipuoliset, joten käytössäsi on laaja yhteistyökumppaniemme verkosto, jonka avulla laajennamme sujuvasti osaamistamme. Erilaiset projektit pystymme viemään koordinoidusti maaliin. Yhteistyökumppanit ovat alansa kokeneita ammattilaisia ja toimivat mm. painotaloissa, valokuvaajina, verkko- ja some-osaajina, AV-ammattilaisina, myynnin ja johdon konsultteina, toimittajina ja copywritereina.

Share The Knowledge!

Kumppanit

Eurolaite

Celltech Oy

M&P Paino Oy

M-Team

Itkonen

Olbedesign

Framepoint

Studio Sette

SBiL