Palvelut

Graafinen suunnittelu

Kuva on tehokkain ja nopein tapa viedä viestisi perille: hyvä kuva on tarina. Olipa kyseessä printti, kotisivut tai sosiaalinen media, kuvan tai videon keinoin kerrottu tarina hyvin toteutettuna varmasti saa näkyvyyttä. Visuaalisen sisällön luomisessa Pasteboard on luova, luotettava ja joustava yhteistyökumppani.

Markkinointisuunnittelu

Miten tarina viedään draamankaaren huipulle? Tämän päivän digitaalisessa markkinoinnissa on paljon eri mahdollisuuksia kanavien, sisältöjen ja taktiikoiden suhteen. Markkinointiteknologiassa ja ostokäyttäytymisessä muutoksia syntyy kuitenkin yhä kiihtyvällä tahdilla, joten reagointikyky muutoksiin täytyy olla nopea.

Sisältömarkkinointi

Liiketoimintanne rakentuu sisältömarkkinoinnin ympärille. Vaikka tekisimme vain yhden kuvan tai lehti-ilmoituksen, sen on vietävä yrityksesi tarinaa eteenpäin. Tavoitteellisen sisältöstrategian avulla luodaan asiakkaan kanssa keskusteleva ja asiakasta aidosti auttava sisältömarkkinointikonsepti.

Sisällöntuotanto

Yrityksesi tarinaa viedään eteenpäin sisältöstrategian pohjalta luomalla relevantteja sisältöjä oikeissa kanavissa. Asiakastasi palvellaan tiedoilla, hauskuudella ja arkea helpottavilla sisällöillä. Sisällöntuotanto on tarinan kerrontaa artikkelein, kuvin, videoin, printin ja sosiaalisen median keinoin.

Suunnittelu

Timo Sahlsten

Timo Sahlsten
Pasteboard tmi

Oskari Uusitalo

Oskari Uusitalo
Otsikko Oy

Heikki Matias Luoma

Heikki Matias Luoma
Actional Oy